ПРО НАС
Інформація про заклад
Адміністрація
Наш колектив
Наші групи
№1 «Сонечко»
№2 «Ромашка»
№3 «Метелик»
№4 «Квіточка»
№5 «Барвінок»
№6 «Подоляночка»
№7 «Соняшник»
№8 «Золотий ключик»
№9 «Віночок»
№10 «Веселка»
№11 «Вишенька»
№12 «Журавлик»
Досягнення закладу
Прозорість та інформаційна відкритість закладу
Харчування в ЗДО
Новини
Внутрішня система забезпечення якості освіти
Меню на сьогодні
Стоп Булінг
Зворотній звязок
ПОРАДНИК
Методична скарбничка
Посиденьки з логопедом
Порадник психолога
Рекомендації медсестри
Сторінка музики
ДІТЯМ
Про все на світі
Контакти
БАТЬКАМ
Інформація про використання публічних коштів
19.12.2022 Обгрунтування технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (м’ясо)
20.12.2022 Обгрунтування технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (сирні продукти)
29.12.2022 Обгрунтування технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (яйця)
13.01.2023 Обгрунтування технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (овочі)
18.02.2023 Обгрунтування технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (електроенергія)
14.04.2023 Обгрунтування технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (сирні продукти)
18.05.2023 Обгрунтування технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (овочі літні)
05.08.2023
Обгрунтування технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (овочі)
16.12.2023 Обгрунтування технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (м’ясо)
20.12.2023 Обгрунтування технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (сирні продукти)
27.12.2023
Обгрунтування технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (овочі)