Харчування в ЗДО

Щоб побачити меню із світлинами смаколиків, тисни на картинку!!!Doc1 (1)

 Питання організації харчування дітей у дошкільних  закладах дошкільної освіти було і залишається одним з актуальних. Раціональний режим харчування, збалансованість раціону є основними умовами для підвищення захисту дитячого організму до захворювань, нормального росту та розвитку дітей, які тут виховуються.

Кожного з батьків, які віддають своє чадо в дитячий садок, хвилює таке питання, як якість харчування в дитячому садку.

Харчування – головний керований чинник, що забезпечує нормальний ріст та розвиток дітей, здоровя та якість життя людини, працездатність, активне довголіття, творчий потенціал нації.

На харчоблоці дитячого садка створено необхідні умови для приготування їжі. Харчоблок складається з гарячого цеху приготування страв, підсобного приміщення, комори для зберігання продуктів. Приміщення харчоблоку та все обладнання відповідають санітарно-гігієнічним вимогам.

2